Jouw feesten met Delhaize

Ontdek snel wat we voor jou onder de kerstboom gelegd hebben om je spetterende eindejaarsfeesten te geven én om de mensen te verwennen die je graag ziet.

Stel je feestmenu samen

Zoals elk jaar helpen we je om je eindejaarsfeesten voor te bereiden. We geven je tal van ideeën cadeau zodat je feestmenu opstellen een makkie wordt.

 

1. De recepten van Sofie Dumont

Sofie steekt speciaal voor jou de meest favoriete recepten van de Belgen in een feestelijk jasje. Laat deze Lady Chef je inspireren om je feestmenu samen te stellen.

Ontdek haar recepten hier.

2. Degustaties van onze feestproducten

Op 14 en 15 december verwachten we je in de winkel om heel wat feestelijke producten te proeven. Kom ze ontdekken en doe inspiratie op voor je feestmenu!

3. Atelier Delhaize

Bezoek ons Atelier Delhaize aan de Gulden-vlieslaan in Brussel. Vanaf 7 december stellen we onze pop-up open voor het grote publiek en dat t.e.m. 23/12. Enkele topchefs staan klaar om meer magie aan je feestmenu te geven, je kan er onze producten proeven en deelnemen aan onze workshops.

Ontdek het programma hier.

 

4. Wijnadvies op maat

Is je feestmenu klaar, maar weet je nog niet welke wijn je gaat serveren bij de gerechten? Speciaal voor de feesten hebben we een team wijnspecialisten voor je klaarstaan: in je winkel of telefonisch via het gratis nummer 0800 95 713.

 

Stel je boodschappenlijst samen.

De eindejaarsfeesten gaan vaak gepaard met het ontdekken van heerlijke lekkernijen. Onze winkelrekken zijn gevuld met tal van feestelijke producten. Het is bijna onmogelijk om alles te proeven!  Ons magazine en onze feestgidsen helpen je alvast om een eerste selectie te maken.

Delhaize magazine

Een heerlijke uitgave vol slimme ideetjes en praktische tips. Geen probleem, bestel hem hier en ontvang hem bij je thuis.

Feestgids

Jouw 10 favoriete recepten en de lekkerste feestproducten met een exclusieve feestplanner vind je in onze feestgids. Bekijk hem hier.

Drankengids

Onze drankengids begeleidt je feestmenu in stijl. Niets anders dan goede wijnen, champagne en cocktails. Bekijk hem hier.

 

Stress voor de feesten?

Niet als je je boodschappen bij Delhaize doet tijdens de feestperiode. We hebben heel wat diensten die jouw feesten een pak aangenamer maken.

Reserveer je producten online

Dankzij ons online reservatieformulier en onze e-shop ben je zeker dat je al jouw feestproducten tijdig in jouw bezit hebt. Een zorg minder én je geniet van een korting van 3% bij de afhaling van jouw producten in je winkel. Lees er hier alles over.

Geen tijd om te winkelen?

Geen probleem! Reserveer je producten vanuit je zetel. Op www.delhaize.be vind je ons uitgebreide assortiment. Je kan kiezen om je aankopen zelf op te halen in je winkel of om ze te laten leveren bij jou thuis.

Wij koken jouw kreeft

Naast levende kreeft vind je bij ons ook voorgekookte kreeft terug. Ze worden elke dag voor jou gekookt, ultravers in de visafdeling.

Laat je helpen door onze feestgidsen

Tijdens de feestdagen vind je in de meeste Delhaizes een feestgids. Deze persoon wijst je met plezier de weg en geeft je info over onze exclusieve feestproducten. Je herkent ‘m aan z’n zwarte vestje met gouden letters.

Welkom!

Nederlands

Bienvenue!

Francais